Halit Ergenç kimlerle evlendi?

Halit Ergenç, hayatı boyunca iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini 2009 yılında Gizem Soysaldi ile yapmıştır. Daha sonra 2014 yılında Bergüzar Korel ile ikinci evliliğini gerçekleştirmiştir. Halit Ergenç’in evlilikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki detayları inceleyebilirsiniz.

Halit Ergenç kimlerle evlendi? Halit Ergenç, Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır. Halit Ergenç, 2009 yılında oyuncu Bergüzar Korel ile evlenmiştir. Evlilikleri, Türkiye’nin en popüler çiftlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Çiftin Ali adında bir oğulları ve Han adında bir kızları vardır. Halit Ergenç, 2007 yılında “Binbir Gece” dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Daha sonra “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Kösem Sultan’ın eşi olan Sultan Süleyman karakterini canlandırmıştır. Halit Ergenç, Türkiye’nin en yetenekli ve popüler aktörlerinden biri olarak tanınmaktadır.

Halit Ergenç, Bergüzar Korel ile evlendi.
Halit Ergenç, Gizem Soysaldı ile evlendi.
Halit Ergenç, Canan Ergüder ile evlendi.
Halit Ergenç, Şebnem Schaefer ile evlendi.
Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün ile evlendi.
  • Halit Ergenç, Begüm Kütük ile evlendi.
  • Halit Ergenç, Başak Dizer ile evlendi.
  • Halit Ergenç, Sinem Öztürk ile evlendi.
  • Halit Ergenç, Sedef Avcı ile evlendi.
  • Halit Ergenç, Yasemin Allen ile evlendi.

Halit Ergenç kiminle evlendi?

Halit Ergenç, 2009 yılında oyuncu Bergüzar Korel ile evlendi. İkili, 2009 yılında tanıştıktan sonra bir süre birlikte olduğu ve 2014 yılında dünyaevine girdiği bilinmektedir. Bergüzar Korel, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biridir.

Eşinin İsmi Evlenme Yılı Çocukları
Bergüzar Korel 2009 Ali Ergenç

Halit Ergenç kaç kez evlendi?

Oyuncu Halit Ergenç, şu ana kadar sadece bir kez evlenmiştir. 2009 yılında Bergüzar Korel ile dünyaevine girmiş ve hala mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

  • Halit Ergenç, 2009 yılında Bergüzar Korel ile evlendi.
  • Halit Ergenç, 2007 yılında Gizem Soysaldı ile evlendi.
  • Halit Ergenç, 2000 yılında Hale Soygazi ile evlendi.

Halit Ergenç’in eşleri kimlerdir?

Oyuncu Halit Ergenç’in tek eşi, Bergüzar Korel’dir. İkili, 2009 yılında evlenmiş ve birlikte mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

  1. Leyla Bilginel
  2. Bergüzar Korel

Halit Ergenç’in çocukları kimlerdir?

Oyuncu Halit Ergenç’in Bergüzar Korel ile olan evliliğinden iki çocuğu vardır. İlk çocukları, 2010 doğumlu Ali Ergenç’tir. İkinci çocukları ise 2013 doğumlu Han Ergenç’tir.

İsim Doğum Tarihi Cinsiyet
Ali Ergenç 2006 Erkek
Han Ergenç 2010 Erkek
Maya Ergenç 2017 Kız

Halit Ergenç’in eski eşi kimdir?

Oyuncu Halit Ergenç’in eski bir eşi bulunmamaktadır. Tek evliliği, Bergüzar Korel ile gerçekleşmiştir.

Halit Ergenç’in eski eşi Gizem Soysaldı.

Halit Ergenç’in ailesi kimlerdir?

Oyuncu Halit Ergenç’in annesi Sedef Ergenç ve babası Hasan Ergenç’tir. Ayrıca, iki kardeşi olan Ergenç’in kardeşleri isimleriyle pek fazla bilinmemektedir.

Halit Ergenç’in ailesi, eşi Bergüzar Korel ve çocukları Ali Ergenç ve Han Ergenç’ten oluşmaktadır.

Halit Ergenç’in kardeşleri kimlerdir?

Oyuncu Halit Ergenç’in iki kardeşi vardır, ancak kardeşlerinin isimleri hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Halit Ergenç, genellikle ailesiyle özel hayatını korumayı tercih etmektedir.

Halit Ergenç’in kardeşleri kimlerdir?

Halit Ergenç’in iki kardeşi bulunmaktadır. Birinci kardeşi olan Metin Ergenç, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. İkinci kardeşi olan Hüseyin Ergenç ise doktordur.

Metin Ergenç’in kariyeri hakkında bilgi verir misiniz?

Metin Ergenç, birçok dizi ve sinema filminde rol almış, aynı zamanda birçok reklamda da seslendirme yapmış başarılı bir oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır.

Hüseyin Ergenç hangi alanda doktorluk yapmaktadır?

Hüseyin Ergenç, tıp alanında uzmanlaşmış bir doktordur. Kendisi uzun yıllar boyunca başarılı bir kariyere sahip olmuş ve birçok hastaya tedavi hizmeti sunmuştur.